HATAY / DÖRTYOL - Yeşilköy Ziya Gökalp İlkokulu

Nis

Ö Sesini Örümcek modeliyle öğrendik.

Nis

Örümcek şarkısını söyledik ve örümcek oluşturduk.

Nis

Denizde yaşayan canlılar arasında yosunlar da varmış...Biz de onları yaptık bugün.

Nis

1.Sınıfa Hazırlık deyince ilk akla gelen çizgilerdir.Biz de hazırlanıyoruz.

Nis

Kütüphaneler Haftasında ayraçlarımızı yaptık.

Nis

Hem eğlendik hem de çizgi çalışmaları yaptık.

Nis

Suda yaşayan  canlılarsa  konumuz  ilk balık gelir aklımıza.Biz de balık  tutma oyunumuzu  oynariz.Eğlence başlasın kim daha çok balık tutacak...

Nis

Mavi balinalarımızı yaptık yüzdüremedik ama yine de biz onları çok sevdik.

Nis

Zeka Oyunları Günü düzenleyen Kırmızı Yelekliler yani Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezinden hocalarımıza okulumuzu tercih ettikleri için teşekküe ederiz.

Nis

Önce Hayat Önce Yaya diyerek Kırmızı Yeleklilerimizle Kırmızı Çizgide etkinliğimizi düzenledik.Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası için ayraçlarımızı yaptık.

Mrt

Hava güzel mi güzel.Biz de dedik ki hadi bahçemizde oynayalım .Ne oynayalım ne oynayalım derken 'Kuyruğum Nerede Oyunu ' oynadık.Çok ama çokkk eğlendik.

Anasınıfı B Şubemiz Hacivat ve Karagöz Etkinliği

Matematik,Simetri ve Bahçemiz

Mrt

Kare ,üçgen,dikdörtgen bir de daire çizdim sonra da sınırlarını renkli toplarımla belirledim.Benim şekillerim rengarenk oldu.